Niet bekend Factual Statements About Laserontharing

Ernaast werken wij iedere keer betreffende een nieuwste medische apparaten, opdat wij de huid perfect te mogen veven.

• Relatief kort ontwikkeling; • Geschikt wegens vollere oppervlakken; • Is als pijnloos beleven; • Kortere hersteltijd na de treatment dan verschillende ontharingsmethodes.

U dan ook kunt vervolgens ons behandeling overdenken in de tijd met oktober tot juni. Bent u niet zo’n zonliefhebber? Vervolgens kan u kiezen een treatment in een zonnige zomermaanden.

• Passend voor alle huidtypen, tevens getinte huidtypen kunnen behandeld worden met een SHR; • Daar zijn minder behandelingen nodig vervolgens voor andere ontharingsmethoden; • In principe nauwelijks bijwerkingen; • Bestemd vanwege vollere oppervlakte; • Geen irritatie van omliggende huid; - Door dit unieke koelsysteem betreffende de Sopranolaser kan zijn dit zo goed als pijnloos; • Meteen na de behandeling kan u dan ook de werkzaamheden wederom hervatten; • Bestemd voor heren en vrouwen.

Op de haarzakjes die in de overgangs- en rustfase bestaan, heeft de laser geen effect. Meerdere behandelingen bestaan dus benodigd teneinde zoveel geoorloofd haarzakjes in een groeifase te treffen en te inactiveren.

Een Lightsheer diodelaser zendt uit op ons zuivere golflengte met 805 nm en kan tevens door bestaan hoge vermogen tevens dieper gelegen haarwortels bereiken. 

Daar zijn enkele behandelingen benodigd om het gewenste gebied volkomen haarvrij te krijgen. Over dit doorgaans bestaan daar 6 behandelingen nodig om dit gewenste resultaat te bereiken. Wellicht zijn er desalniettemin alsnog extra behandelingen benodigd. Teneinde een huid enigszins rust te melden tussen de behandelingen door, wordt er tussen een paar behandelingen een rustperiode aangaande 6 weken ingepland.

De flitslamp is nauwelijks laser en maakt toepassing over lichtflitsen met ons breed spectrum van gemakkelijk. Het verlangen is zeggen een flitslicht kan zijn ook niet synchroon, bijvoorbeeld Laserlicht en gaat al die richtingen uit net zoals lichtwegend van een normale lamp.

Na een operatie kan jouw regelrecht alweer alles doen wat jouw wilt. Een huid kan enige uren tot ons dag rood ofwel gevoelig bestaan. Betreffende paracetamol of ons koud kompres mag je een gevoeligheid verlichten. Tevens kunnen er korte korstjes ontstaan. Dit kan zijn tijdelijk en verdwijnt na enkele dagen.

Het is tijdelijk aangaande aard. Na enige uren tot een dag trekt dit idee vanzelf straat. In enkele gevallen kan daar sprake zijn met ons gedeeltelijke of volledige verkleuring van de huid. Een huid wordt dan lichter, hypopigmentatie, of juist donkerder, hyperpigmentatie. Die verkleuring is doorgaans betreffende voorbijgaande aard. In enige gevallen kan een arts raden aan om de treatment tot ons later tijdstip uit te stellen.

tot 48 uur na de behandeling geen geparfumeerde en alcoholhoudende middelen benutten, zoals deodorant/make-up op een behandeld ontharingsgebied

Op welke manier lang is het uitkomst merkbaar? De hoofdharen op een behandelde gebieden blijven enkele jaren weg. Het kan zijn wel geoorloofd dat er na een zoveel jaar alweer wat hoofdharen terugkomen. Het kan zijn dan mogelijk teneinde die nogmaals te behandelen via remedie aangaande lasertherapie.

Om inzichtelijk te produceren hoe echt we daar in bekijk hier slagen, voeren wij onder andere voor al die cliënten ons tevredenheidsonderzoek uit, registreren we eventuele klachten en bestuderen we reacties welke binnen aankomen op zorgkaart Holland.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten veel maanden na ze in de kliniek bestaan geweest om ons ons rapportcijfer te geven op ons schaal van 0 tot 10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Niet bekend Factual Statements About Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar